Berikut adalah soalan-soalan yang sering diajukan oleh pengunjung Portal Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan (YBUDR). Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lain, sila hubungi kami di talian 05 – 255 5945 / 5946 untuk bantuan atau emel kami di admin@yayasanbinaupaya.com

Anda boleh mendapatkan maklumat mengenai Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan melalui laman web rasmi kami iaitu www.yayasanbinaupaya.com atau datang ke pejabat kami di Aras D-2-1,Greentown Square, Jalan Dato’ Seri Ahmad Said, 30450, Ipoh, Perak Darul Ridzuan , Malaysia. Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi kami di talian 05 – 255 5945 / 5946 atau emel kami di Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.”>admin@yayasanbinaupaya.com.

Di Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan, kami menyediakan beberapa jenis produk pembiayaan seperti:

Terdapat 4 objektif utama di dalam Jabatan Transformasi Minda iaitu:

1. Memberikan tumpuan jangka panjang kepada transformasi minda masyarakat keterbawahan.
  2. Menggarap transformasi minda yang diharapkan dengan pendekatan yang lebih praktikal.
  3. Mengalakkan golongan miskin meneroka potensi diri masing-masing supaya dapat mengenalpasti kekuatan diri.
  4. Membawa arus perubahan minda golongan keterbawahan lantas keluar dari kepompong kemiskinan.